BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
okay cerita time kem

okay kol 2 aku n zaba g maran g beli stokin n g beli berus gigi dekat tunas manja . then lepas g beli sume tuh g lha dekat tapak perkhemahan . sampai2 duk kejap . then cik nalek panggil geng2 aku kena basuh ayam . ohh tidak . dah lha jrang basuh ayam doe . basuh lha . basuh2 sampi siap . then aku buad lha keje aku iaitu makan . hahah . aku kat sne makan jehh keje aku . HHAHAH . aku n uya kupas bawang kat kem . kerja perhhh tak henti2 . dah lahh budak makan bnyak . gila bapak lha dorg . sampai jem tgn2 aku . HAHA . selenge lha .tapi aku dah sangkut ngn sorg budak nhe hensem sgt2 .whoaaa .



habis cter hari pertama

masuk hari kedua plak .

hari kedua  aku dah start buad air . kejap tawar kejap manis . kejap manis kejap tawar . ape un tak boleh .hahah. hari kedua main dgn ayam lagi . mmg hanyir bdn aku bau ayam ,tak suka tapi kena buad lha . mana boleh tak buad . kunk kena marah plak dgn cikgu , tidakk . huhu . sampai ptg buad air teh . tiap2 ary minum teh ., mmg parok gula lha wehh . hahaha . tapi g jadi helpes best jugak lha . malu pun ade nak isi lauk dekat budak laki . dah lha sorg bajet hot dekat budak laki . bagi lauk abish cover dah . yaallah . dan2 die kate anis gedik . pdhal kau yang gedik . bolok . kesian plak aku tgok dorg nhe kena jemur tgh panas . asal lambat budak laki kena pampin. pehrhhh mmg best tgok . hhahahaha .

masuk hari ketiga

hari ketiga buad keja yg sama jugakk. dah buad 2 keje g lepak kejap . baru duduk jehh dah kena buad air untuk pegawai . hahahahah . tapi best sgt2 . seronok

malam keempat :

malam kebudayaan

best tgok lgat2 sekola-2 laen .best . mcm2 aksi dorg buad . buad  silat cekak harimau lha itu lha ini lha . buad sal dadah lha. last2 mati jatuh longkang , bodoh punye cte . pape pun persembahan dak cedung terbaik lha .YOU ARE THE BEST ,yeahhh :DDDDD

 okay esok nye balik . aku un kemas brg aku . dorg tutup khemah dah , g cuci periuk n sebagainye lha . buad itu buad ini . seronok sgt2 . budak2 yang jauh2 tuh dorg balik naik track polis . truck tuh anta sampai skola jehh kod .hahha . tak taw lha . makann helpes mmg sedap lha . hahahaha,


okay tuh jehh nk oyak sal aku g jadi helpes dekat kem .

K BYEEEE

Tiada ulasan:

Catat Ulasan